Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Първанов действа като Гоце. ГЕРБ попаднаха в клопката.

bb32Публикуването на записа от разговора между Първанов и Дянков не е президентска постъпка- така би действал агент Гоце. Първанов е готов да падне най-ниско- като представител на институция и като човек- за да трупа дивиденти в полза на бъдещата си политическа кариера. Служенето с подлост и мръсотия не му правят чест- това не е мъжко поведение. Гнусният му ченгесарски номер обаче се обърна срещу него. Може би ще довърши мандата си, но едва ли ще пробие със собствена партия, защото загуби уважението на хората.

Как действа Гоце? Предизвиква скандал, а после се скатава. ДС- агентът пуска доноса, но скрит зад своя прякор. Никога няма да застане с името си и да понесеparvan12 отговорността. Ще прегази човек, а после от някое тъмно ъгълче ехидно ще се смее, а друг ще му оправя бакиите.

ГЕРБ обаче попаднаха в клопката на Гоце. Какво ще се случи, ако се свикат нови избори? Първанов няма какво да губи- мандатът му скоро изтича. Партията на Борисов обаче е в по- неизгодна позиция. Те са в началото на управлението си. Избори по никое време ще докажат за пореден път пред ЕС, че страната ни е нестабилна. На фона на икономическата криза, ни липсва само и политически хаос. Това към което се стремят Гоце и червените му братя. Борисов и Цветанов искат да постъпят по мъжки- готови са на bb33открита война, за да защитят достойнството си. Но точно този им хъс използва Гоце, за да ги изиграе. Понякога женските хитрости са по- ефективни от суровата мъжката сила.

Костов с право предложи президентът да публикува и останалите си запис, включително и с Алексей Петров. Но това няма да е играта на Гоце. Сега ще се кротне и ще продължи да отказва всякакъв коментар. А това ще изнерви Борисов и ще го тласне към необмислени постъпки. Премиерът все още действа инфантилно и се поддава на емоциите си. А Гоце му се смее, скрит в тъмното ъгълче и го причаква за изненадваща атака, разбира се, в гръб.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Първанов действа като Гоце. ГЕРБ попаднаха в клопката.

  1. mamata Отговор

    07.03.2010 в 21:02

    Явно президентът е забравил как стана така,че той спечели в предизборната надпревара между Петър Стоянов,Богомил Бонев и негова милост.Народът моментално отсвири кандидат-президента,който започна да вади компромати.Къса памет….Да взема гинко билоба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *