Партия „Атака“ удари дъното – с видео

0

атака волен сидеровТака наречената партия „Атака“ влезе в историята като поредната масова измама на плебса. Точно преди две години плебсът гласува срещу олигархията, американските бази, окупационните мисии и плоския данък, а получи коалиция с олигарха Борисов, противоракетен щит, нова мисия в Афганистан и още по-свирепи данъци. От кауза за половин милион избиратели, Атака се изроди в доходоносен бизнес на семейство Сидерови, окупирало върха на партията.
волен сидеровС основание наричат „Атака“ семейна партия. Ето защо: Волен Сидеров е председател и по устав е пожизнен лидер. Съпругата му Капка Сидерова оглавява партийния печатен орган вестник „Атака“. Бащата на Капка е координатор на софийската организация на атакистите. Синът на Сидеров – Димитър Стоянов е евродепутат втори мандат. Суперважният пост „ковчежник“ е даден на г-ца Деница Гаджева, което предполага тотално доверие на лидера и съпричастност към интимните партийни дела.
Годишната субсидия на „Атака“ е внушителна – над 4 млн. лв., разпределяни от избраните персони. Към тази сума се добавя и годишният транш от 200 хиляди на депутат. Парламентарната заплата на Волен Сидеров е 4 хиляди лева, но парите за партийния пост са строго пазена тайна. Заплатата на г-жа Сидерова като вестникарски бос е известна само на НАП, НОИ и Сметната палата. Но след като шеф на отдел във вестника получава заплата 2000 лв, то Капка е с поне 5 пъти по-голям хонорар. Доходите на сина й

Волен Сидеров е готов дори и на бой за да защити семейното богатство
Волен Сидеров е готов дори и на бой за да защити семейното богатство

– евродепутатът Димитър Стоянов пък направо оставяме без коментар.
Е, как може толкова неприлично богати хора да се изживяват като защитници на бедните?!?
Ала не това е актуалната болка на измамените активисти, преживяващи с мизерни доходи. Те отдавна преглътнаха лукса на новия Левски – Волен Сидеров и семейното му обкръжение, но наивно се надяват той да изпълни предизборните си обещания за повече социална справедливост, за достъпно здравеопазване и поносимо данъчно бреме.
Нищо от това не се случи. Атака безрезервно подкрепя антисоциалната политика на ГЕРБ, благодарение на която второ лято няма индексация на пенсиите и заплатите. Да не говорим, че това е нарушение на закона, повеляващ пенсиите да се осъвременяват всеки 1 юли.
Нека добавим и наскоро излезли факти за офшорните фирми на „Атака“, добити след репортерско разследване. От проучването, включително и със скрита камера, става ясно, че вуйчото на Капка Сидерова и мъртвец са собственици на офшорките, заробили депутатите на „Атака“.
сидеров атакаСпоред документи, малко преди парламентарните избори през 2009 г. кандидатите за депутати от „Атака“ подписвали договори за поръчителство по кредити в размер на 150 хил. евро за 5 компании, регистрирани на Кейшелските острови. Имената на офшорките са „Сангрия, Галатея трейд груп“ Ltd, „Фрийланд холдинг“, „Компаунд мениджмънт“ и „Аутосорсинг фасилити“.
В три от петте офшорни фирми като едноличен собственик е вписано лицето Камен Тодоров Петров. Оказа се, че лицето всъщност е 66-годишния вуйчо на Капка Сидерова, който е портиер на партийния вестник „Атака“.
Останалите две офшорки пък се водят на името на някой си Христо Косев Христов, роден през 34-та година. Въпросният Христо е бил член на партия „Атака“, но е починал миналата година.
Шокиращите разкрития вече са внесени в прокуратурата и предстои разследване.

Ето една анимация, която те кара да се замислиш! Със специалното участие на Волен Сидеров! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *