Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Партиите тръгнаха на лов за спонсори

пари

Болшинството от политическите партии вече окончателно са зарязани от досегашните си и дългогодишни спонсори, разкриха опитни политолози. На фона на безмилостно приближаващите парламентарни избори това е доста неприятно за тях и ги принуди да свалят гащите пред всеки, който излее в касите дори и жълти стотинки.

Безхаберната политика на предишното и настоящото правителства тотално опразни България откъм финанси и концентрира целия капитал в не повече от хиляда души. Тази малка частица от населението държи юздите и спомага за окончателното разграбване на дълготрайните държавни активи.

Темида

Ситуацията е толкова тежка, че дори и червените рушветчии от БСП ревнаха за пари. Вече ги нямало прословутите бизнесмени от щедрите кръгове, които въпреки големите приказки за затегнат контрол, доскоро продължаваха да изсипват безотчетни пари в партийните каси. Засега единствената им надежда е в чуждоземната пачка на ДПС, която неиминуемо ще помогне на червения брат да оцелее в кризата.

Безпаричието е и причината за окончателния разпад на СДС, които в момента на практика са поставени на колене пред жезъла на силните. Ситуацията е направо плачевна, а кадрите на най – демократичната партия се разбягаха като пиленца пред орел и всеки от тях потърси закрила от някоя богата групировка.

В най – добро състояние очевидно са управниците от ГЕРБ, които съвсем лесно могат да се разпореждат с милионите държавни пари, от които могат да си заделят колкото им е нужно по собствено усмотрение. Касата е захваната със здрава ръка и своя дял от плячката ще получат само онези, които демонстрират пълно подчинение.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=xSJT5SEDPqg

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *