Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Партиен клуб на БСП складира наркотиците на Христо Байков

Христо Байков

Христо Байков

Опандизеният наскоро Христо Байков се оказва доста изобретален, щом иде реч за любимия му наркобизнес. Новият възлюбен на Мария Велкова съхранявал дрогата си в партиен клуб на БСП, издават столични криминалисти. По документи сградата се води офис на БСП, а всъщност функционира като свърталище на дрога и място за сключване на мръсни сделки на наркобоса Христо Байков и компания. Съпругата на бизнесмена Светлана се оказа човекът,  който изиграва ключова роля за пригаждането на политическото помещение в нарко свърталище. Преди две години оправната женичка забелязва сградата в столичния квартал „Борово” в близост до „ Шел” на „бул.България” и бързо й намира по –  добро приложение.

Всеизвестен факт е, че Сергей Станишев обожава женичката на задържения  наркобос, която е член и  виден спонсор на БСП.

Оправната наркосъпруга - Светлана Байкова

Оправната наркосъпруга – Светлана Байкова

Интересен е казусът, защо до момента лидерът на партията не е проучил въпроса, откъде е породена тази нейна благотворителност…  В тази връзка Светлана бързо лапва желания обект, но преобразява скучната сграда в баровско кафене, в което дилърите на Байков съвсем спокойно да работят.  По документи сградата се води собственост на Столична община и  е дадена под символичен наем на БСП. Вместо офис на партията обаче Светлана съвсем рационално изгражда лъскаво кафе, където мъжът й Христо Байков да върти бизнеса си.  Именно там са се отчитали дилърчета на Христо и верните му дружки –  продажните полицаи, според ГДБОП.

Едновременно с това складът на бара функционира и като помещение за съхранение на марихуана и кокаин. Според криминалистите всеки вторник хората на Байков са презареждали батерийките с кока под носа на клиентите на заведението и Столична община, която така благородно е отдала помещението на Светлана. Въпреки че Христо Байков и жена му са разделени от една година, заради новата му любов Мария Велкова явно доскоро, а може би и все още общият им  процъфтяващ бизнес ги сплотява.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *