Пародия: Изнасилвач на 11 годишно момченце влиза само за 4 години в затвора!

0
Арест с белезници

България стана свидетел на поредното изумяващо решение на родните магистрати, които присъдиха едва четири години затвор на изверг, който преби и изнасили момче на единадесет години в Шумен. Граждани коментираха, че това е пълна пародия на законност и заявиха, че са потресени за пореден път.

От полицията припомнят, че извергът е арестуван в началото на тази година, след като срещу него е подаден сигнал за осъществяване на сексуален контакт с детето. 29 годишният насилник не само направил каквото си поиска на момченцето, но на всичкото отгоре го пребил и заплашвал да си мълчи.

Все пак съдиите го признаха за виновен и той получи ефективна присъда. Запознати с дела от подобен род са категорични, че напълно спокойно е можело да го пуснат на свобода, срещу условна присъда.

Първоначално изнасилвачът ще лежи при строг режим в общежитие от закрит тип, но ще му бъде намалено времето, което изкарал в ареста на следствените служби от началото на януари тази година до момента. Осъденият бе арестуван само няколко часа след покушението над детето, което бе осъществено в дома му на улица „Акация” в Шумен.

Потресаващо е, че насилникът е живеел на същия адрес и е имал близки отношения с майката на момченцето. Осъждан е и преди.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=kQ0a96qmbyQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *