Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Парламентарен шеф изнасили гей

Парламентарен шеф изнасили гей

Парламентарен шеф се възползва от служебното си положение и подложи на жестока гавра свой подчинен – гей. Началникът редовно тормозел сексуално писарушката, като го карал да се мие на отворена врата и да заема предизвикателни пози. Също така, чиновникът бил длъжен да пъшка със страст, докато правел специални масажи на началството.

Нестандартната история се разиграла в далечна Австралия, а главен герой в нея е доскорошният председател на тамошния парламент Питър Слипер. Той беше принуден да подаде оставка от отговорния си пост и в момента е обвиняем не само за сексуален тормоз, но и за злупотреба със служебни средства.

Парламентарен шеф изнасили гей

Обвинението е повдигнато от малтретирания Джеймс Ашби на 33, който се оплакал, че тялото му редовно е използвано от Слипер, който задоволявал низките си страсти въпреки отчаяната му съпротива. Ашби разкрива, че бил редовно призоваван в дома на боса, където трябвало да се къпе при отворени варата под втренчения поглед на шефа. Освен това бил длъжен да разиграва определени сценки, като изпускане на сапун, подхлъзване по плъзгавите плочки на сервизното помещеие и прочие.

„Най – неприятно ми беше, когато Слипер ме задължаваше да пъшкам със страст, докато му правех специални масажи. Истината е, че аз съвсем не изпитвам същите чувства към него и меко казано ми беше неприятно. Той обаче ме държеше в шах като казваше, че ще ме уволни, ако се дърпам и не задоволявам прищевките му” – жалва се Джеймс пред съдиите.

Като доказателства за издевателствата над крехката му плът, приложил кратки съобщения, конкретни сексуални напътствия и обидни коментари по негов адрес, които патронът писал на електронната му поща или изпращал по мобилния си телефон.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=A0Ve0qZwZA8

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *