Парфюмът на Лейди Гага ухае на кръв и сперма

0

Певицата се изцепи преди време, че иска да направи такъв парфюм, но медиите взеха изказването за част от екстравагантностите й. Сега обаче се оказа, че това петдесет процента е истина. За да постигнат новия аромат в лабораториите, специалистите са използвали по нейно желание кръвта на певицата.

 Те я комбинирали с други есенции и накрая постигнали желания от нея аромат. Лейди Гага „душила“ различните комбинации, капризничела, обвинявала екипа, докато накрая се спряла на най-подходящата. Целта на певицата била жените, ползвайки новото творение, да замиришат на „скъпи проститутки“, заяви открито тя и стресира част от дамите, а други хвърли във възторг. Името на парфюма е „Fame”.

Очаква се той да предизвика сензация през август, когато бъде пуснат на пазара. Шишето има класическа форма и е синьо, течността в него е тъмна и гъста. Създателите твърдят, че при допир с кожата, тя ще променя цвета си. Козметичният шедьовър е със странно натрапчив мирис и наистина навежда на мисли за страстен секс. Докато Лейди Гага потрива ръце и пресмята славата и печалбите си, конкурентката й Мадона бесняла в хотела си в Рим, хвърляла предмети и наредила на антуража си спешно да измисли идея как да отвърне на удара. Вероятно в скоро време ще станем свидетели на ново скандално събличане, или вече в някоя лаборатория бъркат крем за вечна младост на името на певицата.

Лейди Гага винаги провокира. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *