Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Парфюма и Митьо Милионера – митничарите на управляващите

mitnicaФилип Александров – Парфюма и Димитър Аврамов – Милионера са спрягани за митничарите на правителството. Яне Янев от РЗС твърди, че добро приятелство свързва Бойко Борисов и скандалните митнически шефове. Парфюма и Митьо Милионера са козовете на опозицията срещу премиера, твърдят запознати.

Филип Александров е шеф на митницата на Аерогара – София. Една от историите, свързани с митничаря е, че като директор на граничен пункт „Калотина” прибирал по 8000 лева на всеки 12 часа, за да те назначи за началник смяна. През 2008, Александров поема митницата в Свиленград на мястото на отстранения Стефан Марашев. През 2010 обаче Марашев е възстановен на работа след като печели дело, а Парфюма става директор на пункта на летището. Преди време Филип Александров беше сочен за протеже на Румен Божинов – Цайса, касиера на БСП.

Парфюма - близък приятел със семейството на Жени Живкова

Парфюма – близък приятел със семейството на Жени Живкова

Именно по време на Цайса, Парфюма се появява в митниците.

Днес обаче се говори, че мъжът на Жени Живкова – Андрей, препоръчал Александров на ГЕРБ. Зетят на Тодор Живков е близък приятел на Бойко Борисов и редовно гостува в дома му в Банкя. Освен това е и сред крупните спонсори на ГЕРБ.

Фигурата на Димитър Аврамов – Милионера е добре известна в Пловдив и околностите. Миналата година Митьо Милионера се опита от

Митьо Милионера

Митьо Милионера

началник на отдел да се издигне до директор на цялата пловдивска митница. Конкурсът изглеждаше предрешен в полза на Аврамов, който има силно лоби в местната структура на ГЕРБ. В последния момент неочаквано Милионера загуби. Навярно компрометираната му личност и луксозния замък в Марково са притеснили комисията.

Димитър Аврамов е шеф на „Противодействие на акцизни, митнически и валутни нарушения” , т.е. Милионера оглавява борбата срещу сивата икономика. Как ли обаче със заплата от 800 лева е успял да построи в пловдивското Бевърли Хилс огромна къща на стойност над 1 млн. лева? skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *