Памела си купи прашки и червило за спомен

0
Памела Андерсън

Плеймейтката Памела Андерсън си купи софийски прашки и червило днес, издадоха хора от екипа на „ВИП Брадър”. Това стана след като звездата оповести, че е загубила багажа си някъде по пътя от Бразилия към нас и няма с какво да се преоблече.

С нелеката задача да закупи подходящите стоки от първа необходимост, бил натоварен лично мениджърът на Пами, който пък бе придружен от хора на „ВИП Брадър”. След като го поразходили в няколко бутика, човекът доста чевръсто закупил прашки, гащи, сутиени, тениски и други неща. По – интересно обаче било, че Андерсън не държала толкова много на облеклото, колкото на закупуването на качествена козметика.

Памела Андерсън

За да се избягнат инсинуации, от „ВИП Брадър” категорично подчертаха, че Памела не е напускала къщата, за да се разхожда по улиците на София. Отговорността за покупките била изцяло хвърлена на нейния мениджър, който успял да се справи доста добре.

Само няколко часа по – късно, багажите на Памела Андерсън пък бяха открити някъде из летището и впоследствие закарани в Нови хан. Звездата приела всичко като една добра шега и заявила, че новозакупените стоки ще й останат за спомен.

След това Памела участва в предаването на Гала, което драгите телевизионни зрители ще могат да наблюдават с интерес утре сутринта.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *