Памела едва не прати Багата пак в болницата

2

Три мисии за час и нещо трябвало да изпълнят съквартирантите, за да не изпусне Памела самолета си. През последния от двата си дни в България, от което време малко прекара и в Къщата блондинката била с претоварена програма.

 Тя трябвало да отиде на интервю при Гала, да се върне при съквартирантите и да направи набързо три мисии, за да има какво да излъчват организаторите, след което да стигне навреме летището за полета си в 17 часа. Тя видимо бързала и нервничела, организирала на екс три мисии, които включваха физзарядка, зягряване, състезание за най-добра снимка с изкуствен тен, пиене на сурови яйца и накрая надпреварване за най-голям брой коремни преси. Самата тя допусна гаф, като посочи Багата като един от участниците. Някой е трябвало да предупреди летящата съквартирантка, че младият мъж е бил 50 дни в кома, с голяма опасност за живота и тежка рана преди половин година и още не е във форма за такова физическо натоварване.

Тук показа егоизъм и Ники Сървайвъра, който реши, че ще постигне лесна победа над противника си. Въпреки че виждаше, че борецът се задъхва и явно го боли, той не спря темпото, а Багата го следваше от чист спортен инат, рискувайки да се върне в болницата. От ужасната ситуация го измъкна Големия брат, който внезапно се обади и спря състезанието, като обяви реми. Памела успя да смота и Бони, като я избра да вечерят заедно в градината. Естествено, за разочарование на Бони такава вечеря нямаше, тъй като вечерта Памела отдавна беше в самолета си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/g5TawAeT3lA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *