Памела: Багата ще спечели ВИП Брадър!

2
Памела Андерсън

Плейбой звездата Памела Андерсън сподели пред Гала, че според нея крайният победител от настоящото издание на „ВИП Брадър” ще бъде Благой Иванов – Багата. Затова допринасяли неговата скромност и това, че е тих и не гледа да влиза в конфронтация с останалите квартиранти.

„Багата е много мил, тих и симпатичен. Сигурна съм, че той ще спечели, защото явно не обича да се бърка в работите да другите хора” – отсече Памела.

Памела Андерсън

Тя разкри, че синковеца на Стефан Данаилов – Владимир, й е станал особено симпатичен. Момчето с „дългата коса” имало свой собствен подход към живота, собствено мнение по всеки въпрос и бунтарска душа.

По въпроса със станалия прословут изгубен багаж красивата канадка призна, че най – много се уплашила от липсата на козметичните й продукти, без които не можела. Те били по – важни от всичко останало.

Иначе, Памела Андерсън сподели, че докато е в България, ще направи всичко възможно да опита повече местни ястия и ще се пробва да научи някоя нашенска рецепта, с която да смае приятелите си в Калифорния. Сподели още, че не обича да се държи като примадона, защото при всички положения е най – добре да си мил и отзивчив към другите.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=g5TawAeT3lA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *