Памела Андерсън ще има кристални мебели в Брадъра

1

Памела Андерсън е поискала банята й и мебелите да бъдат обсипани с кристали, но не Сваровски, а истински. Тя поставила това условие още по време на преговорите с продуцентите на ВИП Брадър. Кристалите не й трябвали от каприз, а ги използвала за релаксация всеки ден, където и да се намира.

Затова помолила да й ги осигурят. Оказва се, че звездата не е толкова скромна, колкото се опитаха да я изкарат и че ще излезе евтино, като яде само препечени филийки и плодове. Те пожелала и снежнобяла баня, в която да има много огледала и вече я има. Чаршафите й също ще са бели и от най-качествен сатен,  леглото широко и удобно, а в нейните покои ще преобладава белият цвят.

«Спасителката» видяла на снимка апартамента си и го одобрила. Тя ще отседне в така наречения президентски апартамент, който не е ясно за какво ще се ползва, след като си отиде. Освен в банята, огледала ще има и в няколко ъгъла на стаята, за да поддържат самочувствието на звездата колко е красива.  Продуцентите крият огледалата обикновени ли са, или кристални. Памела, срещу чието присъствие и хонорар в Брадъра се обявиха хиляди българи, показа, че е звезда с капризи и това най-вероятно още повече ще настрои бедните зрители срещу себе си. Тя ще престои в къщата най-много седмица и лети за Америка, където ще участва в друго риалити. Зрителите няма да имат право да я номинират за изгонване, както и за награда. Но наградата не й трябва, защото е доста по-малка от хонорара, който ще получи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2XrgKqGdpi4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *