Памела Андерсън ще дъвче печени филийки в Брадъра

0

Препечени филийки, портокалов конфитюр и нискомаслено кисело мляко. Това са желанията за менюто, които е изразила в изрично искане Памела Андерсън за престоя си в нашенския „ВИП брадър“. Пълногърдестата и малко поизвяхнала блондинка пристига у нас в събота вечерта  с полет от Рио де Жанейро.

Тя ще бъде в къщата в Нови хан от три дни до една  седмица, защото има  твърд ангажимент към друго хитово риалити – Dancing With The Stars. То пък започва в края на месеца по ABC. Контактите с екипа на звездата изненадали нашите продуценти. Тя се държала съвсем естествено и не проявявала никакви капризи за разлика от родните ни звезди, които поискаха чер хайвер, марково уиски, пилон, специална храна и козметика, че дори и личните си фитнес инструктори.

Актрисата носела козметиката си сама, не поискала сатенени чаршафи, въпреки че ще й ги дадат, единственият й каприз бил да има отделна спалня от другите участници, тъй като не знае езика ни и не е ясно в какви ситуации може да попадне. Все пак тя е звезда, но не смята да се държи като такава. Ще участва в три мисии, ще се опита да контактува с другите и накрая ще си тръгне. Няма да участва в номинациите по изгонването, нито в номинациите за наградата. Напоследък тя припечелвала, като ходела из разни риалитита. Доста лесен начин, вместо да застане да снима филм, което е по-уморително. Българи обаче възроптаха срещу хонорара й и отказаха да я гледат, тъй като парите, които ще получи да се върти няколко дни из къщата, могат да послужат за лечението на поне три болни деца, които са пуснали в интернет зов за помощ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/nEXEZF5ab88

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *