Памела Андерсън с 500 000 лева хонорар за „ВИП Брадър“

0
Памела Андерсън

Хора от кухнята на „ВИП Брадър” издадоха, че племейтка № 1 Памела Андерсън ще остане в България най – много една седмица. За участието си в риалити шоуто тя ще вземе огромната сума от 500 000 лева. Тя ще пристигне в София директно от Рио де Жанейро и директно ще се натика в къщата.

Памела Андерсън

Все още не е напълно ясно колко време ще прекара в предаването. Според потвърдени сведения, при подобни свои изяви по света, Памела Андерсън се договаряла да я снимат за по три дни. За първи път участвала в „Биг Брадър” – а на Австралия, след това се пуснала и в индийското издание. За последно участвала в риалитито на Великобритания.

Почти два месеца са продължили пазарлъците със знаменателната блондинка, допълниха запознати. С агента й по продажбите са проведени петдесет и седем телефонни разговора и са написани общо сто тридесет и три електронни писма и от двете страни. Понякога разговорите са започвали късно вечерта българско време и са приключвали чак на сутринта.

Памела пък била страхотно въодушевена, че ще идва за първи път в България. Една от най – големите й страсти била да посещава нови места. Именно това била и една от основните причини, въобще да кандиса за участие в нашенския брадър. Като цяло, съгласието й е предизвикало страхотни сътресения и огромни промени в първоначалния сценарий.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=2XrgKqGdpi4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *