Пълна мистерия с катастрофата на Юлияна Плевнелиева

0

Първата дама Юлияна Плевнелиева катастрофирала, разтръбиха някои медии. Ударът не е бил с друга кола, тъй като оплакали се в полицията няма. Шофьорката нацелила или стълб, или крайпътно дърво, или кофа за боклук. Случаят се пази в пълна тайна.

От сблъсъка се изкривили капакът и номера на червеното й ауди. Юлияна не ходи с охрана, тъй като не желае да играе ролата на първа дама. Тя движи семейния бизнес и се грижи за трите деца, но най-вероятно с помощта на бавачки и слугини, защото ходи на работа, а и често я забелязват в някое столично заведение с приятели. За учудване на българите тя не гласува за съпруга си, не се появи нито веднъж в предизборната му кампания, не отпразнува с него победата му и даже не присъства, когато той положи клетва.

 Не обича да дава интервюта по медии и твърди, че на България първа дама не й трябва. Президентът играе ролята на ерген и ходи по света без половинката си, което пък озадачава домакините му. Всеки си има собствен живот, а кога президентът намира време за домочадието си, е въпрос, по който също се мълчи. Сега например при инцидента с колата, той не коментира нищо, а народът никога няма да разбере как е станала катастрофата и дали дамата зад волана е била почерпена, или просто се е разсеяла.

Първите 100 дни на президента Плевнелиев. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *