Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пълен резил! Пламен не може да пише! Диктува есето си на Черната Златка

Пламен спасява1Още един факт допълни снощи образа на Пламен Медаров. Великият бизнесмен не може да пише!  Всички випове имаха задача да напишат мотивационно есе защо трябва да останат до финал. И докато емоционалната Лияна и веселият Стойко написаха изключително силни думи и красиви обръщения, то великият комбинатор Пламен яко с затрудни. Не по друга причина, а просто защото не може да пише.

Понеже всички останали са му конкуренция,  а Мира вече я нямаше, той се обърна за помощ не към кого да е, а към конкуретката си по грамотност от миналия сезон Златка Димитрова. Това никога нямаше да стане достояние до зрителите, ако Станка Златева не се беше обадила закачливо. При похвалата на Ники Кънчев към Пламен какво мотивирано есе е написал, Станка развеселено посочи Златка и каза за нея трябва да са овациите, защото тя му го написа.

Пламен не само пише като първокласник, но и чете като такъв. Той няколко пъти се запъна и се разпелтечи, докато четеше. Предпремчивият млад човек се харесва на доста българи, но нормалните хора сред тях си задават и нормални въпроси.

Може ли един човек, който не знае кой е Левски, да стане любима звезда на България?

Може ли един човек, който си признава, че е изкарал гимназията в кафенетата и не е чувал за българската история да победи в едно такова предаване?

Може ли един човек, който не може да чете гладко и да пише без грешки да е идол на нацията?

Може. Но ако нацията съвсем е изпростяла. Друг начин просто няма.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *