Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пак се изложихме пред англичаните с жилищни измами!

Хотел "Четири сезона" гр. Банско

Хотел "Четири сезона" гр. Банско

Skandalno.net За резил на цяла България 70 англичани наистина много учтиво протестираха в Банско. А причината: наброили преди две години над 6 милиона паунда, за да си купят апартаменти в превърналия се в топ зимен курорт Банско. Ама това, че в България броиш истински финикийски знаци за имот съвсем не е гаранция, че ще се сдобиеш с такъв.

Станало така, че мечтания от британците хотел „Четири сезона” сменил собствениците си. Нормално – нищо не е вечно на тази земя. Но те пък взели, че продали апартаментите им на други. И ето ти беля! Скандалът се размириса и се раздуха от медиите на Острова.

Горките англичани! Възможно е да си мислят, че са станали жертви на измама, защото са чужденци и не знаят всички правила в държавата България. Истината е обаче друга: не знаят и няма откъде да знаят нрава на някои крадливи българи, които иначе наричат гордо себе си инвеститори. Те даже не са „лоши” хора. Те имат само един недостатък – не подозират дори, че когато вземаш парите на хората, коректно трябва да им връчиш договореното в съответния срок и качество.

гр. Банско

гр. Банско

Но има и още нещо: британците няма откъде да знаят, че от имотната мафия в България изгоряха и много българи. Колко старци, колко млади, здрави и прави хора изведнъж се оказаха без имотите си. Цяло сдружение в Бургас беше създадено от зор, за да се опита да защити /наивници/ отнетите си по престъпен начин и чрез измама имоти в най-атрактивната част на морския град.

Имотната мафия в България не жали сънародниците си. Какви са им англичаните, че да бъдат коректни към тях?!

Участниците от българска страна в спора с „Четири сезона” в момента се съдят.Става дума за фирмите „Зеном” и „Рокарч естейт”. Кой крив, кой прав – двете фирми може би ще се разберат. И всички ще ги забравим. Резилът обаче си остава за България. И както обикновено става в подобни случаи– в чужбина случаят няма да бъде забравен.

Не че е кой знае какво, но честните българи се умориха да ги таксуват по света като отрепки заради шепа мошеници. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *