Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пак арестуват Алексей Петров?

 

Алексей Петров бе зарязан от един от маститите си адвокати – Ваня Траянова, научихме от сигурни източници. От известно време печената юристка не се явява на съдебните процеси, в които Трактора е подсъдим или пък води срещу журналисти и общественици.

Алексей Петров и дясната му ръка Антон Петров - Хамстера замръзнаха, научавайки, че срещу тях има нов защитен свидетел

Алексей Петров и дясната му ръка Антон Петров – Хамстера замръзнаха, научавайки, че срещу тях има нов защитен свидетел

Ваня Траянова не е и сред адвокатите, защитаващи интересите на застрахователната компания „Лев Инс“, в която бившият командос е неформален собственик. В юридическото съсловие се мълви, че Траянова е напуснала отвратена Алексей Петров след чутовен скандал между двамата, разиграл се преди около месец. След разправията адвокатката е подала молба до съдилищата и други институции, че вече не защитава правата на подсъдим №1 по делото „Октопод“.

Адв. Ваня Траянова отказа да защитава боса на „Лев Инс"

Адв. Ваня Траянова отказа да защитава боса на „Лев Инс“

Казват, че конфликтът между Траянова и Алексей Петров не е породен от финансово естество, а от опит на Трактора да натовари юристката с нетипични за професията й функции.

Ваня Траянова нашумя в процеса „Октопод“ преди година и половина, когато бе обвинена от свидетеля срещу Алексей Петров Пламен Устинов, че се е опитала да го накара да лъжесвидетелства. По думите на Устинов Траянова му предлагала огромна сума пари, за да оттегли показанията си, че бившият шеф на ДАНС е поръчвал убийствата на Васил Божков и Гриша Ганчев. Заради опити да влияе на Светлин Иванов – Близнака правосъдието и свидетели Алексей Петров се озова зад решетките миналата пролет, но престоя едва няколко месеца в затвора, преди да бъде освободен заради здравословни проблеми. Сред хората в тоги се мълви, че Алексей Петров е в обтегнати отношения и с други представители на адвокатската си армия – с Васил Василев и Ина Лулчева, които го защитават в процеса срещу „Октоподите“.

Светлин Иванов – Близнака

Светлин Иванов – Близнака

В началото на седмицата се състоя поредното заседание на съда по делото за рекет срещу Петров и компания. На заседанието магистратите разрешиха на прокуратурата да призове като свидетел Светлин Иванов – Близнака. По друго знаково дело – „Килърите“, Светлин Иванов обяви в съдебна зала, че е бил отвлечен по нареждане на Алексей Петров през 2008 г, когато Трактора е бил началник в ДАНС. Според твърденията на Светлин Близнака, някога търговец на наркотици и сутеньор на проститутки във Варна, Алексей Петров е използвал положението си в службите за сигурност, за да завземе бизнеса с проституция и наркотици в цяла България, както и да се превърне в абсолютен монополист в бизнеса с крадени коли. Докато Петров бил началник в ДАНС, всички автокрадци били „респектирани“ от Антон Петров – Хамстера да не крадат возила, застраховани в „Лев Инс“, а да посягат само на автомобили на конкурентни дружества.

Очаква се Светлин Близнака да хвърли светлина и върху други скандални практики в ДАНС, въведени от Алексей Петров. Според запознати Трактора бил в шок от внезапно появилия се защитен свидетел. Близнака обещава да направи скандални разкрития, така че е възможно прокуратурата отново да поиска задържането на Октопода. Неотдавна Петров бе пуснат на свобода, а само преди седмица съдът дори му позволи да пътува в чужбина.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Пак арестуват Алексей Петров?

  1. fg Отговор

    06.12.2013 в 9:52

    Akleksei e pich be, kreteni, …i da gi gi e porachal, znaci e mimalo zashto,

    podkrepiam Teteveneca

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *