Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Озверял младоженец изнасили 7-класничка пред бременната си съпруга

После нерезът налетял и на 11-годишно момиче

Освирепял младоженец изнасили брутално момиче на 14 години през първата си брачна нощ, докато бременната му вече официална съпруга, спяла кротко в съседната стая. Това обаче не му стигнало и той насочил симпатиите си към бавачката на своите деца, която пък в момента на зверството била на едва 11 години.

сексуално насилие над деца

През изминалата седмица злополучният младоженек Уилям Джордан получи 18 години ефективна присъда от магистратите в съдилищата на Западен Лондон.

Във фаталната вечер на сватбата, младите отпразнували събитието в собственото си жилище, поканили само най – близки приятели и роднини. Тържеството не било шумно, защото булката се чувствала слаба и рано отишла да си легне. Тогава младоженецът се измъкнал от семейното ложе и налетял на 14-годишната си жертва. След това я заплашил и заявил, че ще я „очисти”, ако сподели с някой какво й се е случило. Това принудило момичето години на ред да пази в тайна действията на злосторника.

Другата жертва на нереза е 11-годишната бавачка на тогава младото семейство. Джордан измислил коварен план как да обладава и нея безпроблемно. Често водел съпругата си на заведение и след като я настани, се измъквал под различни предлози. След това на бегом се връщал у дома да изнасилва момиченцето.

Най – интересно в цялата история е, че днес Уилям е на 59 години – от злощастната случка са изминали цели 41 г.! Магистратът по делото Оливър Селс написа в заключителните документи, че оприличава Джодан на „подъл и хищен насилник”, който си макар и късно, бе застигнат от възмездие.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *