Озверял бик подгони мъж в центъра на Габрово

0
Бик

Освирепял безстопанствен бик наплаши жителите на Габрово, след като най – необезпокоявано се разходи из центъра на града днес. Първоначално кръвожадното добиче било в добро настроение и кротко се размотавало наляво – надясно, но в един момент се подразнило от шумотевицата около него и налетяло да боде случайно преминаващ гражданин.

Очевидци разказват, че спокойствието на улица „Свищовска” било нарушено от огромното животно, което се появило сякаш от нищото и закрачило гордо по тротоара. Хората се разбягали като пилета пред лешояд, защото се страхували да не ги нападне. Мъж на видима възраст се показал малко по – смел от останалите и решил да се приближи към животното, което обаче реагирало с недоверие към намеренията му.

Бик намушква тотеро

Явно за да се предпази, бикът навел глава и затичал в лек тръс към нахалника, което било достатъчно да го откаже от всякакви намерения. Мъжът безславно преминал на другия тротоар, а през това време на мястото пристигнал отряд на пожарната команда.

Служителите доста бързо успели да установят самоличността на собственика – нехранимайко, който пуснал говедото на свобода. За щастие на всички, той успял доста бързо да въдвори ред и прибрал бика за секунди, като преди това му се накарал доста жестоко. Оказало се, че животното е от най – кротките представители на своя вид и досега не е наранил никого.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=BK-7GDG69LA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *