Овалната Искра Фидосова опитала да се втали. Безуспешно!

0
iskra-fidosova
Искра Фидосова

Skandalno.net Наистина маститата функционерка и едно от главните действащи лица на модерната към настоящия момент партия ГЕРБ – Искра Фидосова, не е от тези, на които не им пука въобще от внушителните им габарити.

Овалната дама се подложила на драстична диета преди изборите през миналото лято за нов парламент. Едно- за да е в мир със себе си. И второ- за да не излага любимата си iskra-fidosova2партия. Но всичките й усилия се прахосали на вятъра. Както най-често се случва с хората, подложили се на драстична и скоростна диета.

В началото Фидосова смъкнала окуражаващо няколко килца…, за да качи обаче двойно повече след края на диетата.
Всъщност нейния неудачен опит за слабеене не е никакво изключение. Всички, които са правили подобни експерименти с телесата си, са го изпитвали. Пише го и по дебелите книги. И дори си има iskra-fidosova1световно известен термин за компенсаторното поведение на организма, а именно- качването на повече от преди диетата килца – йо-йо ефект /в буквален превод „горе-долу, горе-долу”/ .

Едрата леля Фидоса, както я наричат зад гърба й депутатите, е правила това, което се прави във всеки дебелариум – хапване само на салати и плодове. Истината е обаче, че това не е храната на човек до края на дните му. Затова и провалите и драмите на всички дебели са толкова повсеместно явление. „Съболезнования”, г-жо Фидосова.  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *