Отвлякоха внучката на Вежди Рашидов! – видео

0

vejdiВнучката на министър Вежди Рашидов е била отвлечена от крадец, който задигнал луксозния автомобил, в който детето чакало баща си. Щом открил, че не е сам в колата, бандитът свалил момиченцето след няколко преки.

Вежди Рашидов потвърди, че наистина неволно похитеното дете е негова внучка. Инцидентът станал рано сутрин, когато синът на министъра – Вадим Рашидов, водил двете си дъщери на училище с личния си автомобил

"Мерцедесът" и детето вътре изчезнали пред очите на Вадим
"Мерцедесът" и детето вътре изчезнали пред очите на Вадим

„Мерцедес” – S класа.

Апашът се вмъкнал в колата, когато синът на Вежди Рашидов слязъл, за да придружи едното дете до класната стая. Като тръгнал да се връща към „Мерцедес”- а, видял как потегля заедно с дъщеря му.

Крадецът се отървал от малката свидетелка – оставил я след няколко преки, и изфирясал. Момиченцето скоро било открито от полицаите. Крадената кола също е намерена след един час, но от бандита няма следа.

Има версия, че истинската цел на удара не е бил „Мерцедес”- а, а малкото момиченце. Показно, което да компрометира работата на МВР и битката му с

Полицията откри детето и колата за рекордно бързо време
Полицията откри детето и колата за рекордно бързо време

престъпността. Синът на Вежди Рашидов навярно е бил следен още преди кражбата и бандитът е познавал добре навиците му.

По време на инцидента, министърът на културата е участвал в телевизионно предаване. Откраднатото возило е било открито за рекордно кратко време, но не и извършителят. Не е известно и с каква дейност се занимава синът на министър Рашидов, за да си позволи такъв луксозен автомобил.

Вежди Рашидов при Мартин Карбовски. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *