Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Отвличането на Лара извършено от стрелец – психопат!

Последни разкрития за отвличането на Лара! Наглите ІІ разполагат с опитен стрелец – психопат, прострелял охранителя на малкото момиче!

Стрелец - психопат участвал в отвличането на Лара Банева

Стрелец – психопат участвал в отвличането на Лара Банева

Източници от МВР разкриха, че в бандата извършила отвличането на Лара Банева, има изключително опитен стрелец, който по всяка вероятност е психопат. Именно той прострелва личният гард на момичето, без да е предизвикан по какъвто и да е начин. От полицията неофициално опровергаха твърденията, че охранителят Борислав Цонев първи е извадил оръжие и поради това се е стигнало до стрелба.

Категоричното мнение на полицейските психолози е, че стрелецът просто не е издържал на напрежението и се е поддал на инстинкта за самосъхранение. Той стреля по Цонев от около 15 метра с „Макаров”, при което успява да го уцели на два пъти. Това показва, че бандитът е добре трениран професионалист, който обаче има проблеми с психиката.

Друг интересен момент от разследването е, че според криминалистите, похитителите на Лара познават из основи дейността на зловещата банда за отвличания Наглите. Начинът им на действие доказва, че те имат отлична тактическа, стрелкова и физическа подготовка. Това накара медиите да кръстят новата банда Наглите ІІ.

Лара Банева си прибра у дома

Лара Банева си прибра у дома

Лара Банева бе държана в плен 47 дни. Засега е сигурно само едно – че зловещата квартира на престъпниците е в околностите на София. При първите разпити на детето не става ясно къде точно, защото са я държали в стая без прозорци, а по време на транспортирането ѝ е била с качулка на главата.

Малката дъщеря на Брендо не е била възпрепятствана да се движи свободно из помещенията, гледала е телевизия, но е била под непрекъсната охрана от маскиран човек. Похитителите не са се държали лошо с нея и не са я измъчвали. Запознати с действието на Наглите припомнят, че те държали жертвите си в тесни клетки, вързани с белезници.

Пред криминалистите Лара е споделила, че не е повярвала на приказките, че са приятели на Брендо и искат да я предпазят от лоши хора. Въпреки младата си възраст, 10 – годишното момиченце е съобразило да не коментира това пред тях и да не разкрива подозренията си. Имала е само едно желание – да ѝ дадат блокчета и боички за рисуване, което е било изпълнено от нейните пазачи.

Психолозите разкриват, че Лара Банева в момента преживява шока, а психиката ѝ е силно натоварена.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=3wQbmqVqzWQ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *