„Отвлечената“ Мирослава от Перник избягала от дома си заради майка алкохоличка ?

1

Тежки семейни проблеми навярно са подтикнали 18- годишната Мирослава от Перник да избяга от вкъщи, разкриват нейни съученици. Майката на момичето злоупотребявала редовно с алкохол. Мирослава често се оплаквала на приятелите си в училище, че не иска да се прибира у дома.

Изчезналото момиче тренира таекуондо от 5- годишна възраст. Става републикански шампион за девойки, а по настояще е една от най- добрите ни състезателки . Дори да е била нападната от двама души, Мирослава със сигурност е щяла да се измъкне , убеден е треньорът й.

Един от слуховете, които витаят из Перник е, че тийнейджърката била отвлечена заради съпруга на сестра си Елеонора. Мъжът е доста заможен, тъй като е син на бившата главна архитекта на града. Говори се, че наскоро наследил земи и близо 1 млн. лева в Италия. В такъв случай обаче, би било по- логично

Мирослава била изнервена от семейната обстановка

отвлечената да е сестрата на Мирослава. Освен това, Елеонора наскоро теглила кредит, така че историята за италианското наследство навярно е градски фолклор.

Родителите на Мирослава пък нямат никакви финансови средства, за да платят откуп. Майката е безработна, а бащата работи във ВиК. Момичето на няколко пъти закъснявало с плащането на таксата за тренировките. Така, версията за отвличане звучи все по- абсурдно.

Напоследък из Перник се разнася друга история. Според нея, Мирослава била отвлечена и изнасилена от наследник на богато циганско семейство от Кюстендил. От полицията обаче криели, за да не се стигне до нови безредици, както след убийството в Катуница.

Родителите на Мирослава отказват всякакъв коментар на случая. Майката била в абсолютен шок и разправяла пред съседите, че дъщеря й била изнасилена и пребита близо до стадион „Миньор”. Тази версия се появи дни след като се разчу за изчезването на Мира. Майката обаче злоупотребява редовно с алкохол, така че е трудно да се повярва на думите й.

Въпреки липсата на всякаква информация по случая, от полицията се надяват, че ще открият Мирослава до броени дни.

На излизане от спортната зала Мирослава казала, че бърза да се прибере у дома. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Може и да е така,но защо са я убили.Толкова много деца бягат,но ги намират живи и здрави.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *