Пак закопчаха Хамстера по подозрение за нов атентат

1
Отново закопчаха Антон Петров - Хамстера

Антон Петров – Хамстера е бил арестуван повторно днес от специалните части за борба с организираната престъпност при зрелищна акция, издадоха хора от ведомствената служба. Заедно с него са закопчани още трима негови близки съратници, единият от които е личният му шофьор.

Четиримата са спипани от властите в черен джип „Мерцедес”, в района на булевард „Г. М. Димитров”. Според неофициална информация, официалният повод да арестуването им е организиране на поредно тежко престъпление от тяхната група. Все още няма никаква яснота дали отново става въпрос за покушение, или за нещо друго.

Отново закопчаха Антон Петров - Хамстера

Антон Петров – Хамстера също така е и обвиняем по делото на „Наглите” и неведнъж е упоменаван от официалните власти като дясната ръка на „Октопода” Алексей Петров. Той беше задържан и по време на следствените действия по тази афера, но по – късно бе пуснат на свобода.

Припомняме, че преди около един месец Антон Петров беше закопчан заедно с несебърския бос Митьо Очите по подозрение, че искат да очистят висш служител на МВР. Няколко дни след акцията се изясни, че мишената на групировката била Валентин Цоновски, който е началник на антитерористичния отдел към ГДБОП.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=4g7c5u-L6cI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Сега на специализирания съд та да се види кои колеги съдии не са постановили осъдителни присъди на тия рецидивисти.И всички вкупом към централния та следващия съдия като съди да знае че и той е пътник.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *