Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Отмъстителна Капка краде „Атака” от Волен

Капка и Волен

Все още законната съпруга на лидера Волен Сидеров –  Капка, подготвя политическото убийство на оглавяваната от него „Атака”. Тази неделя в НДК ще бъде обявено създаването на нова политическа сила, която има за цел да обедини патриотичните партии в България. Очаква се сред основателите да бъдат бивши фракционери на родолюбивите ВМРО, Атака и „Свобода”.

Със сигурност в новата клика ще се намъкнат депутати от бившата парламентарна група на Волен Сидеров, които вече напуснаха националистическата партия през последните месеци. Това са Борислав Стоянов, Огнян Тетимов, Димитър Карабов, Петър Хлебаров и Валентин Николов.  Новината бе потвърдена от техни изказвания пред различни медии.

Според политолози, чрез създването на новата структура, Капка на практика ще доведе до унищожаването на и без това разцепената „Атака”. Депутатът Борислав Стоянов обаче опроверга тези твърдения и заяви, че по отношение на тази партия новата групировка си имала собствени планове, които щели да бъдат оповестени на по – късен етап. Според запознати обаче, тези планове предвиждат организиран бунт в „Атака”, чрез който да се постигне отстраняването на Сидеров от поста главнокомандващ.

фаталната Деница

За да постигне целите си, Капка умело възбуждала съчувствие сред хората, като умишлено поддържала имидж на „зарязана съпруга”. Правела и всичко възможно, за да скъса с традиционната представа за патриотична партия, чиито членове са здрави и намръщени момчета с бръснати глави. Освен това тя умело се възползвала от непредпаливозстта на съпруга си, който по един или друг начин успя да се скара с всички останали политически сили, като по този начин сам си отряза пътя за достойно отстъпление.

Скандалите между безсъвестния Волен и отмъстителната Капка започнаха, когато жълти медии хванаха на калъп лидера и фаталната депутатка Деница Гаджева. Умната дама захапа здраво авторитарния лидер на „Атака” и той се оплете в мрежите й като пиле в кълчища. Освен сериозни постове, Деница успя да измъкне и сериозни суми покрай членството си в „Атака”, които й купиха скъпи имоти в София.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *