Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Отложиха делото срещу канибала от Пловдив

Пловдивският канибал Явор Геров

Пловдивския районен съд за пореден път отложи делото срещу 25 годишния Явор Геров, който се прочу като първия български канибал. Той е обвиняем по 2 дела за нанасяне на средна и тежка телесна повреда на двама младежи. Едната от жертвите му е с отхапан нос, а другата с нагризано ухо.

На днешното заседание съдът трябваше да изслуша експертиза от специалист, който да определи дали отхапването на носа на 23 годишният Димитър Рангелов е повредило трайно зрението му, като вече безспорно е установено, че жертвата няма обоняние.

Преди 2 години Явор и Димитър се сдърпали пред дискотека в Пловдив, като спора разрешили навън. След свадата, Димитър разбрал от шофьор на такси, че е останал без нос.

Адвокатите на подсъдимия оспорват доказателствата:

„Ако всичко се знаеше, дали е отхапал или не е отхапал нямаше да има дело. Пострадалият активно тренирал „самбо”. Мога да ви кажа само, че самбото е боен спорт. Този, който е пострадал е доста здрав и със самочувствие на победител” – обясни защитникът на канибала. Той разказа още, че респектиран от бойните умения на противника си, Явор просто се приближил до него и го захапал, за да се защити. В хода на разследването се оказало, че Явор е отхапал ухото на още един противник. Това станало преди 8 месеца.

Пловдивският канибал Явор Геров

Адвокатът поясни и за този случай:

„Вторият, който твърди, че е бил жертва, всъщност е преследвал Явор и го е гонил, докато Явор е бягал, като е ритал навсякъде включително и таксито. Това са потвърдили и полицаите, които са дошли на произшествието”

Следващото заседание на делото е насрочено за 9 март.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *