Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Открит е убиецът на Веско Игнатов! – видео

Веско ИгнатовБолното от аутизъм момченце от Нови Искър, Веско, изчезва на 27 април миналата година. Тази история вдигна на крак почти цяла България и предизвика силен обществен интерес. Близки и съвсем непознати хора хукнаха да търсят момчето, успоредно с полицията дни наред.

В деня на изчезването Веско бил оставена на грижите на дядо си Продан. Родителите му, Димитър и Благомира, били на работа. Старецът и до ден днешен живее с чувството си за вина, че не е опазил детето и то е успяло да се измъкне през вратата на гаража, която дядото забравил да заключи. Не след дълго обезобразеното телце на момченцето изплува край бреговете на река Искър близо до село Реброво. Родителите на Веско ИгнатовОколо месец след това родителите му се разделят. Съсипаният баща търси спасение в Белгия, а майката остава сама в Нови Искър.

И тъкмо, когато си мислим, че случаят е вече забравен и хората все по-рядко си спомнят за малкия Веско, от новия брой на „Уикенд” научаваме, че дядото на момченцето Продан е получил анонимно писмо в пощенската си кутия. Вестникът публикува текстът на писмото, което ни връща към варианта за отвличане на детето с цел търговия на органи. Анонимникът пише, че Веско е бил следен и отвлечен, като е прибран насила в кола от мъж на име Стоян Георгиев Велков, който живеел в „Люлин” и работел като чистач по улиците. Веселин ИгнатовМайката Благомира хуква към полицията с писмото, но там я убеждават да си мълчи, да не вдига много шум, за да не навреди на разследването.

Проверка в „Люлин” обаче установила двама мъже с такова име, но нито един от тях не е работил към чистотата. Проверява се дали има такъв Стоян, регистриран може би в друго населено място, научаваме още от жълтия седмичник. Близките отказват коментар, защото се страхуват да не загубят и малката следа, която имат, ако писмото се окаже автентично, разбира се.

Човешкото безхаберие и липса на съчувствие към драмата на родителите на Веско, станаха съучастници в едно престъпление. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *