Откриха извънземни на 11 000 метра под земята!

1

Извънземни организми в Марианската падина

Останки от извънземни в Марианската падина
Останки от извънземни в Марианската падина

Невероятни сензационни разкрития направиха учени след като установиха, че в най – дълбоката част на Световния океан Марианската падина има живот! След дълги проучвания те разкриха, че на 11 000 метра под морското равнище живее огромна популация от причудливи същества, което доскоро се смяташе за невъзможно.

Само допреди около месец сциенистите твърдяха, че в тази си част Тихия океан е непригоден за каквито и да било форми на живот. Смяташе се, че минусовите температури, вечната тъмнина на океанското дъно и огромното налягане не позволяват съществуването на никакви организми, но се оказа, че това на практика не е така.

В орбита
В орбита

„Дори и най – мрачните места на океана със сигурност не са мъртви. Там буквално кипи от живот, а микроорганизмите в морските дълбини са далеч по – активни от тези, които живеят на по – малка дълбочина. Подводните камери откриха и още много интересни факти, които ни наведоха над мисълта, че някога на това място са живели странни същества с извънземен интелект” – разкрива професор – доктор Робърт Турневич, който е един от главните организатори на изследването.

Според неговите твърдения, дистанционно управляваните роботи са уловили на дъното странни предмети, които със сигурност не са създадени от човешка ръка. На неясните записи е много трудно да се определи какви всъщност са те, но някои наподобяват по формата си междугалактически летящи чинии.

„Видимостта от записите е много лоша и е напълно възможно да грешим. Но аз лично съм убеден, че тук е имало извънземен интелект, защото нищо друго не може да оцелее на тази дълбочина. В момента подготвяме нова експедиция, в която ще се използват ултрамодерни апарати и с тяхна помощ се надяваме да разкрием тайнството докрай” – коментира професорът.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=HKeP5GEKGdg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Ваня Велева от НАП Ямбол – Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която гради кариерата си като прави свирки и си предлага гъза на началници, властимащи и хора с пари.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *