Откриха два трупа в София

0

Днес в столицата бяха намерени два трупа. Единият е на млада жена, на видима възраст около 30 години, а другият – на мъж на същата възраст.

Полина Вълкова е открита мъртва в жилището си в квартал „Хаджи Димитър”. Безжижненото тяло е намерено от майката на жената. Двете живеели заедно в един апартамент. След подадения сигнал в V РПУ, полицейски екипи са пристигнали на мястото на инцидента. Ченгетата първоначално се усъмнили, че възможната причина за смъртта е убийство. След приведеният оглед на тялото действително се изяснило, че причината за смъртта на жената е удушаване. Мотивът за убийството на жената все още остава неясен.

По повод инцидента, БНР съобщи, че убитата е живяла на семейни начала с иракчанин. Той си изкарвал прехраната,  като продавал дюнери в София. Той е задържан за няколко часа, като през това време е бил разпитан. Иракският гражданин обяснил на полицаите, че рано сутринта отишъл на работа и няма нищо общо с убийството. Той и убитата жена били в добри отношения и не са се карали в деня на убийството. Въпреки това, за момента именно иракчанинът е единственият заподозрян по случая.

Другият труп, открит в София днес, има по себе си множество прорезни рани. Тялото е намерено около 9.50 часа в района на ул. „Цар Самуил”, във вътрешния двор на жилищна кооперация. Самоличността на мъжа все още не е изяснена, а документи за самоличност не са били открити у мъжа.

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *