Откриха безследно изчезналия син на Лъчезар Иванов – Мозъка край Moll of Sofia

0
15-годишният Георги

Изчезналото преди няколко дни момче на име Георги е малкият син на депутата Лъчезар Иванов. Това поне твърди Булфото, позовавайки се на свои отлично осведомени източници.15-годишният младеж бе открит днес, съобщават от МВР.

Той бил забелязан от служители на Трето РПУ в столицата още в неделя вечерта, малко след като той излиза от дома си. Намират го пред горящия мол на бул. „Стамболийски“ и му потърсили документи за самоличност. Георги отказал и заявил, че точно тогава е тръгнал към Първо полицейско управление в София. Тийнейджърът бил в неизвестност от 23.45 часа на 1 януари, когато напуснал дома си в столичния квартал „Дианабад“. Веднага след това започна активното му издирване. По-късно оставил съобщение на приятелите си в социалната мрежа Фейсбук, в което успокоява, че се чувства добре и е на сигурно място.

Лъчезар Иванов

Припомняме, че преди няколко месеца Иванов отнесе глоба от 3000 лева заради  това, че пропуснал да декларира приходите от консултантските договори. По-късно комисията по конфликт на интереси установи, че няма налични доказателства за това, докато народният представител е бил консултант на застрахователната компания „Евроинс“, откъдето взел хонорар от 11 хил. лева. Междувременно той е спечелил 120 хиляди лева като консултант на друго дружество – „Секюрити груп алфа“. Получените хонорари не са повлияли на работата му като началник на здравната комисия в Народното събрание. Това е причината той да бъде оневинен.

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *