Отказаха бебе на Люси Дяковска, не била подходяща майка

0

Люси и КамелияЕдна от най-големите мечти на Люси Дяковска е да  има дете, но у нас няма  шанс да се реализира. Въпреки много  добрите финансови възможности на певицата, социалните служби преценили, че тъй като е самотна, няма съпруг или постоянен приятел тя не е способна и надеждна  да се справи с едно дете абсолютно сама.

Освен това постоянно пътува между България и Германия и е изключително много заета, обяснили й служителите. Истинската причина обаче, която й била намекната неофициално, е различната й сексуална ориентация и фактът, че живее с друга жена.

„Няма как да дадем на две жени, макар че  срещу тях няма никаква отрицателна информация и регистрирани противообществени прояви, да отглеждат  дете“, коментираха социални работнички. Няма такава практика у нас и се опасяваме, че ще бъдем атакувани от общественото мнение.

Люси и Камелия се скараха по време на „Музикалня академия“ и тръгнаха слухове, че къдрокосата певица си е намерила друга тръпка – продавачка в бутик на „Витошка“, а Ками пък се метнала в обятията на…мъж. Сега обаче тези недоразумения се изгладени и двете предколедно отново са заедно. С Камелия или без, Дяковска иска дете и била от редовните посетителки  на дом за сираци в София. Тя се  привързала към едно от децата там. Редовно му купувала  – играчки, дрехи и вкусни подаръци. Малчуганът също много се привързал към Люси и винаги, когато тя идвала, той подскачал от радост и се хвърлял да я прегръща.

Половинката на певицата – Камелия  не искала да си ляга с непознат мъж, само за  да зачене, не искала и оплождане ин витро, понеже утробата й била светилище или по-скоро не искала да си разваля рахата цели девет месеца и да разваля фигурата си, с която явно си изкарва хляба. По тази причина двете стигнали до извода, че единственият начин да се сдобият с бебе  е чрез сурогатна майка.

Това пък може да стане в Украйна, защото там сурогатното майчинство е законно и няма да има никакви проблеми със службите. Камелия обаче още отсега боязливо питала кой ще го гледа това дете, след като Люси непрекъснато пътува. Явно самата тя няма да се навие да сменя памперси и да кара безсънни нощи и освен сурогатна майка настоявала да си вземат и слугиня.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/haDNqeYG2cU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *