Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Отец Иван се поболя заради монахиня

Отец Иван се разболя, заради измамите на "монахинята"

Измамница, пременена като монахиня обикаля из страната и обира крупни суми пари, като се възползва от името и славата на отец Иван. Жената е приблизително на 45 години и лъже, че се нарича Майка Тереза или пък сестра Екатерина. „Монахинята“ естествено не си прави труда да представи документ, с който да потвърди самоличността си или пък да покаже на поредните си жертви разрешение от отец Иван за извършваната от нея дейност.

Измамницата лъже, че събира пари за хляб за приюта…

Лъжкинята мами своите жертви единствено с псевдо документ с  подписа на отец Иван. Наглата измамница си подбира фирми или заможни бизнесмени, пред които твърди, че цели да подпомогне приюта на отец Иван, като събере средства, с които да закупи 120 хляба за обитаващите го. Псевдо монахинята вече е минала успешно през Троян, Хисаря и други места на страната. Отец Иван обаче категорично заяви, че няма нищо общо с „монахинята“ и посъветва миряните да не се доверяват на всеки, който се опитва да припечели на негов гръб.

Популярният отец заяви още, че в момента здравето му е разклатено, заради наглостта на жената, която най – демонстративно се възползва от името му,  за да обира хората. Що се отнася до въпросния документ,  с който лъжкинята обикаля, отецът признава, че в  действителност го е подписал и по този начин се е превърнал в първата жертва на „монахинята“. Измамницата отишла при отчето и за нула време го убедила, че  ще осигури значително количество месо за приюта като дарение от месокомбината във Велико Търново, стига  той да разпише въпросния документ.

И  отец Иван стана жертва на измамница! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *