Отчаяна майка даде 30 бона на лекар – измамник

1
Лекарства против дрога

Отчаяна жена от Пловдив стана жертва на ловък измамник, който играел комбина със собствената си майка – песнионерка. Притеснена от зависимостта на сина си към наркотиците, тя набутала в лапите на играча повече от тридесет хиляди лева, защото той й обещал вълшебни таблетки за руски разузнавачи.

Маргарита, която работи като банков служител, се запознала с майката на фалшивия доктор, когато възрастната жена ходела да си получава пенсията в банковия клон. Постепенно двете се сприятелили и от дума на дума, пенсионерката разбрала за проблема. Касиерката споделила още, че синът й на всичкото отгоре пипнал и хепатит С.

Тогава пенсионираната дама заявила, че нейният син има опит в разрешаването на подобни проблеми и може да осигури подходящи лекарства, които лекуват от наркотична зависимост. Маргарита се срещнала с врача при първа възможност, а той компетентно обяснил, че тези лекарства са давани на разузнавачите в Русия и може да й осигури количество в рамките на десет дни.

Лекарства против дрога

Хитрецът разкрил, че има връзки в посолството на Русия, където имало цели купища от хаповете. Трябвало обаче малко време, за да задейства връзките си. Освен това една доза от таблетките, които описал като свръхефикасни, струвала хиляда и петстотин лева.

Маргарита налапала въдицата и започнала да мисли как да събира пари. В началото няма необходимите средства, но след известно време нейният баща продал семеен имот и й преотстъпил 45 бона. В продължение на няколко месеца отчаяната майка пъхала пари в ръцете на измамника, който прибрал общо 33 600 лв. Не е ясно обаче какво е пробутвал на жертвата си пишман – лечителят.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=pu6PV2mGLRY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *