От гроба Боби Цанков издейства доживотен затвор за Маргина – с видео

1
G Margin
Красимир Маринов

Доживотна присъда е надвиснала над боса на СИК Красимир Маринов – Големия Маргин. Той ще отговаря пред Темида  по обвинения за поръчване на показни разстрели, наркобизнес, пране на пари и склоняване към проституция.

От седмица в магистратските среди усилено се говори, че този път на Големия Маргин няма да му се размине. Очаква се, че отделните дела ще бъдат сляти в един мащабен съдебен процес. Сикаджията е обвинен за поръчител на убийството на Иван Тодоров – Доктора, Никола Дамянов, Любен Гоцев и Боби Цанков. Засега обаче най – добре върви събирането на доказателства за разстрела на сканадалния радиоводещ. Намерен е свидетел, който твърди, че пистолетът, с който беше убит Цанков на 5 януари тази година, бил закупен от

Боби Цанков може посмъртно да вкара Маргините в затвора
Боби Цанков може посмъртно да вкара Маргините в затвора

разкритата преди дни незаконна фабрика в Казанлък. От същото място хора на Маргините се запасявали с оръжие.

По обвинението за склоняване към проституция също се е намерил надежден свидетел. Говори се, че именита родна моделка дала показания, уличаващи братя Маринови и техен посредник в сводничество.

Цялата тежест на наказанието обаче ще се стовари само върху

Малкия Маргин избяга в Африка
Малкия Маргин избяга в Африка

Големият Маргин. Николай Маринов напусна страната ден след убийството на Боби Цанков, предупреден от свой информатор от полицията. Малкия Маргин вероятно се намира в ЮАР, където си крият още знакови мафиотски босове като Христофорос Аманатидис – Таки.

Красимир Маринов всячески се опитва да смени мярката си на задържане и да си издейства домашен арест. Защитниците му постоянно подават искове за освобождаване, поради здравословни проблеми. Само че от съда упорито отказват, тъй като се опасяват, че Големия Маргин ще избяга при Малкия в Африка.

Градския прокурор Николай Кокинов е категоричен, че Маргините са поръчали Боби Цанков. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *