От 15 до 62 годишни ще са участниците в Х фактор

1

ЛюдмилаНа 15 години са двете най-малки участнички в Х фактор, а най-възрастната е на 62. Това става ясно от излъчения късно снощи подбор в тренировъчния лагер.

Сред първите отпадна Мила – дъщерята на Ваня Щерева, която досега побутваха здраво напред, защото журито познава майка й. Но своенравното хлапе се оказа и мързеливо и не можа да научи последната песен, с която да продължи конкурса. То пя толкова фалшиво, че дори журито изгуби усмивките си. След което заяви, че не искало да печели формата, а просто да се позабавлява. Думите явно бяха продиктувани от майката, която отблизо следеше как се излага дъщеря й.

Другите обаче дадоха всичко от себе си. Двойник на Рафи е в категорията на момчетата. Х фактор момичетаГеорги външно много прилича на известния бивш победител.  Младите момичета са две Ана-Мария и нейна приятелка. Те са само на 15, но имат мощни и завладяващи гласове. Въпросът е дали ще издължат психически натоварването от концертите на живо.

Любопитно откритие е и 62 -годишната, родена в Чечня Людмила. Не глас, а гласище, беше единодушно журито. Тя наистина  пее като роден музикант, има невероятен тембър, но на последното пресяване едва ли ще продължи. От 35 години Людмила живее в България, омъжена е в Котел, има деца и внуци и именно внуците я накарали да се запише в Х фактор. Засега журито се държи безупречно и се опитва да е максимално справедливо, но когато започнат истинските битки, всеки неволно ще започне да дъпра чергата съм себе си.

Един от участниците, които продължават напред. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Коя е тази Щерева сигурно световно неизвестна звезда.Кажете директно на некадърното и отроче че не може да пее и да ходи да се занимава с нещо друго.Цяла вечер седят хиляди хора да гледат една пръдла как мъца.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *