Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Още трима души влязоха в групата „Антизлатки“, Киро Скалата се съблече в знак на протест

Киро Скалата банскиОпълчването на Джийсън и Пенка срещу Златките в Къщата на Брадъра внезапно доведе до разделянето на скъвартирантите на два лагера.  След като двамата виновници бяха хвърлени в затвора, Ели майчински се загрижи дали не им е студено, дали имат какво да ядат. Да мрат бе! Заслужили са си го – казаха афектирани плейметките. Какво ви пука, наказани са, ще си изтърпят наказанието, каза и Райна и фръцна дупе към спалнята.

Ели и Киро Скалата притичваха до затворниците, носеха им цигари и огънче, питаха ги добре ли са, носеха им дрехи и тоалетните принадлежности. В това време женската група от красавици от всякакви конкурси и чалгарии ги гледаше осъдително и като предатели.

По-показателно стана поведението на всички сутринта. Черната Златка както винаги се занимаваше със закуската и Денди попита – а децата там какво ще ядат? Че какво ме интересува, кипна Златка. Да правят какото искат. Сега какво, да взема да им занеса кафенце ли? Е, гладни ли ще ги държим, намеси се и Киро Скалата. Златка се замисли и го измисли. Няма да им правя никаква закуска, защото Брадърът може да ме накаже. Може да ни намали бюджета.

Мило момиче, от мен да го знаеш. Никой не може да те накаже, ако занесеш храна на някого – каза поучително Денди. Нямаме такава забрана и на всичкото отгоре сме хора! Денди направи две чинии със сандвичи под смръщения поглед на Черната и ги отнесе в затвора, още по халат. Ели пък тръгна с две кафета след него.

Вижте ги сега, заради тях ще ни накажат, изхленчи Златка, която уж е с благотворителна мисия там. Какво значение има бюджета? Няма да умреш от глад, сряза я и Киро Скалата. Хората ни гледат отвън и от нас се иска да бъдем точно хора и да помагаме на изпадналите в беда. Не да броиш филийките, които сме им отрязали!

Така Златките си намериха още трима отявлени врагове, които им казаха в очите, че едни гримове не са по-ценни отколкото човещината.

На Киро малко по-късно бе поставена мисия да ходи из къщата по бански от началото на миналия век и да позира с мускули, за да възстанови бюджета. Той каза, че е съгласен да го направи само ако условието е да пуснат Джийсън и Пенка от затвора. Така той се разхожда с часове по смешния зелен бански и спечели свободата на двамата осъдени и си навлече омразата на коконите в Къщата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Още трима души влязоха в групата „Антизлатки“, Киро Скалата се съблече в знак на протест

  1. Георги Юруков Отговор

    27.11.2013 в 12:32

    Скалата играе останалите също но защо мислите че една неграмотна циганка различава игра и истина.Да не говорим за един объркан пубертет ,който мисли ,,щом съм се омазал до ушите съм много интересен,,Очаквам да се изострят нещата докато не пристигнат няколко коли с МММ бойци в Биг Брадър и решат нещата в полза на свойте любими.

  2. Монов Отговор

    27.11.2013 в 14:02

    По тази логика аз очаквам няколко катуна да разпънат шатри в полза на Пенка. Колкото до Джийсън, той не е пубер, умен е и знае, че 70 процента от българите са против явлението Златки в България и доста умело се възползва от това, както и от наивната Пенка, която си мисли, че обществото ще я приеме с отворени обятия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *