Още един пациент умря пред лекарски кабинет, докато чака помощ!

1
Болница

Поредния шоков случай с лекарско безхаберие бе осъществен преди седмица в Пернишката болница. Тогава там пред лекарския кабинет почина 45 годишна жена, тъй като нямало кой да й обърне внимание, въпреки ужасните болки в областта на гърдите.

В лечебното заведение Мая Захариева била заведена от приятелката си Красимира Атанасова, която още не може да превъзмогне шока от безсърдечността на лекарите. По думите й, повече от петнадесет минути минали в молби към д-р Николова да си даде труд и да пристигне от отделението, поне за да разбере какво става.

Когато Николова се решила да се отзове, вече било твърде късно. Жената починала в адски мъки, без някой да й обърне внимание.

„Трябваше петнадесет минути да се молим на д-р Николова, за да се сети да пристигне от отделението и поне да прегледа приятелката ми. Мая обаче нямаше време и почина, докато очакваше помощ. Питам се, докога у нас ще умират хора заради нечие безхаберие? Мая беше само на 45 и те просто не й дадоха шанс да оживее” – разказва опечалената Красимира Атанасова.

Припомняме, че в края на юни при подобен случай, но в Благоевград, почина друг пациент, който също стана жертва в лапите на кръвожадните медици. Тогава в болницата бил откаран мъж със силни болки в корема, който чакал пред кабинета повече от два часа някой да му обърне внимание. Накрая издъхнал, а лекарите започнаха да се оправдават, прехвърляйки си топката един на друг.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=6QH9Zb5gkdY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *