Още един бардак закриха в Бургас, да се готвят Варна и София

0

Полицията разкри собствениците на публичния дом, маскиран като студио за масажи в Бургас. Това са Владимир Ципищук и Ивелин Илиев. Тяхно било и масажното студио „Екзотик“, пак в центъра на града, което също имало богата клиентела от юристи, бизнесмени и политици.

Оказало се, че двамата притежават салони за красота във Варна и София. Тепърва ще се нищи за каква красота пък става въпрос там. Според разпитаните „масажистки“, вербуването за работа ставало чрез интервю, като на него предимно се гледали сексуалните им умения. Те трябвало да могат да правят всякакви видове секс, за да угодят на клиентите. Например вчера при нахлуването на полицаите в студиото клиентът бил вързан, а двете масажистки си разменяли лесбийски ласки. Желанието му било да ги гледа, а като кулминация те да уринират върху него. Той бил толкова шокиран от проверката, че дълго време не могъл да стане от стола. Владимир и Ивелин са задържани за 72 часа за принуждаване към проституция.

Тепърва ще се изяснява броят на клубовете им и услугите, които са предлагали. Доходоносният бизнес се въртял в големите градове от години, но бил обществена тайна. От него се възползвали само клиенти с петцифрени заплати, а момичетата се подбирали много внимателно. В свободното им време им било забранено да се занимават с проституция, за да бъдат пълноценни на работното си място. В момента елитът тръпне да няма списък в студията и да лъснат имената на всички клиенти. Както вече писахме вчера, сред клиентелата били общински съветник, кмет, прокурор и по-дребни, но богати риби. Двамата собственици ще бъдат подведени под отговорност и за сводничество.

Проститутки и сутеньори от години тормозят квартал Банишора в София. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *