OSCE: Ден преди нахлуването на Русия, Украинската армия е бомбардирала ДНР и ЛНР. 1149 Експлозии в Луганска област и 332 в Донецка! ДОКУМЕНТ:

5

ДОКЛАД на OSCE (Организация за сигурност и съвместни операции в Европа) за 21 февруари. (Това е документ!) На 21 февруари, 2 дни след като Русия призна ДНР и ЛНР за независими държави и 1 ден след като Русия сключи с тях договор за военна защита, Военните Сили на Украйна са подложили Донецк и Луганск на масирани бомбардировки. 332 експлозии са регистрирали наблюдателите на OSCE в контролираните от ДНР територии на Донецка област и 1149 експлозии в контролираните от ЛНР територии на Луганска област. Повечето от бомбите са хвърлени върху жилищни райони. Кажете кой е АГРЕСОРЪТ тук?

Въпросът ни е към БТВ, НоваТВ, БНТ и цялата останала евро-атлантическа журналистическа пропагандна сволоч! Не ви ли омръзна да лъжете българския народ?

Ние от Skandalno.net не можем да смогнем да опровергаваме наглите ви манипулации и свински лъжи за Русия, конфликта в Украйна и целия ни жалък неолиберален робски живот, който обилно парфюмирате, за да не надушваме, че вони на мърша! Глобалистка и неолиберална. От любимия ви Запад Смърди на робство и смърт! Да живее Русия, да живее Свободна България! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

 1. Ще воюваме ли срещу Русия?

  Никой руснак не ме е наричал расист за това, че съм бял.
  Никой руснак не ме е принуждавал да се ваксинирам с тронсхуманизиращи течности, срещу вирус, който никой не е виждал, за да не си загубя проклетата работа.
  Никой руснак не се е опитвал да накара сина ми да отреже пениса си и да се облича като момиче.
  Никой руснак не се е опитвал да превърне дъщеря ми във феминистка курва.
  Никой руснак никога не е краднал проклети ни избори и не ме е нарекъл теоретик на конспирацията, за това че казвам истината.
  Никой руснак не се е подигравал с християнската ми вяра.
  Никой руснак не се е опитвал да накара децата ми да мразят семейството си, родителите си, езика си, българската история, тяхното наследство и нашата вяра.
  Никой руснак не се е опитвал да наводни родината ми с тълпи от брадати майки-главорези, които българите трябва да издържат.
  Никой руснак не е наводнявал страната ми с наркотици и наркомани.
  Никой руснак не е затривал икономиката на България, не е закрил над 3000 завода, не е закривал болници, училища и детски градини, за да обезлюди територията и да я засели с изметта на джендър-халифата, Африка и Азия.
  Никой руснак не е изпращал дъщерите на България да проституират на запад, а българските синове за роби.
  Никой руснак не ме е цензурирал в интернет и не ми е лишавал да изказвам мнението си, ако не съвпада с неговото.
  Никой руснак не ме е обявявал за домашен терорист, путинист, слуга на Кремъл, за това, че мога да мисля.
  Никой руснак не е пращал български войничета да измират в Афганистан, Ирак, Косово ……….. като башубозуци, в полза на американските корпорации.
  Никой руснак не е обезлюдил родината ми, която от 9 000 000 останахме под милион православни.
  Никой руснак не ме е насилвал да обичам и вярвам на терористичната организация НАТО и антихуманната сатанинска секта Евроджендърхалифат.
  Никой руснак не е карал националните предатели да казват „майната му на православието“ и българската азбука.
  Никой руснак не ме кара да целувам краката на негри и цигани.
  Всичката тези измет, която създава проблеми в Родината ми от 32 г., сега ме кара да воювам с Русия и руснаците, които са единственият народ в света пролял кръвта си за българи. Но аз пък си мисля, че точно този човешки отпадък, са истинският проблем и е време за нов народен съд.

 2. СЛАВА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ ИМАШ ОБИЧТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ГОСПОД СИЛИ ДА ВИ ДАВА ДА БДИ НАД ВАС И ВИ ПАЗИ РУСКИ РОДНИ БРАТЯ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС БРАТУШКИ

 3. НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МРАЗИМ ВИ ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ГОСПОД ДА Е С ВАС БРАТУШКИ И ВИ ПАЗИ ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ

 4. Е най-после някакъв смислен коментар мисля че на OSCE би могло да се има вяра.

 5. Много добър анализ и коментар, но не обиждайте дадено животно (имам в предвид свинята и лъжите), то не е виновно, за дейността на някои платени медии.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *