Осъдиха наш сводник – жигосвал проститутките си – с видео

1

проститутка24-годишен българин е осъден от съда в Брюксел на 6 години затвор заради сводничество. Властите доказали, че Росен Стоянов принуждавал да проституират три жени, а освен това ги малтретирал. Това се отнася за периода май 2008 – април 2010 г., в държавите Белгия – Гент и Брюксел, България, Германия, Холандия. Една от жертвите на Стоянов била принудена да припечелва като проститутка, когато била едва на 16 години. Първоначално била задължавана да продава плътта си в София, а след това и в други страни на Европа.
Разследването доказало, че през 2008 г. други две жени са работили за Стоянов в район на Брюксел, който е известен със сборището на проститутки.
затворНа 27.01.2010 г. властите предприели проверка на основната жертва на Росен Стоянов, която се намирала в бар, недалеч от споменатия район. Установили, че преди броени дни момичето е навършило пълнолетие. При разпита то разкрило, че за Стоянов работи и едно непълнолетно девойче. Българинът – сводник им прибирал почти всички заработени пари, като им оставял по няколко евро на седмица, за да си купуват само най-необходимото. Той дори ги татуирал насила, като на рамото на едното момиче изрязал с нож прякора си „Шани”. Когато пък спечелената от тях сума не му се нравела, ги пребивал от бой.
По-късно било открито и третото момиче, което работело за нашенеца. Така  Росен Стоянов бил осъден и вече изтърпява присъдата си в затвора.

Невероятно, но факт! Виж как проститутка пребива сводника си! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Това е така, защото превеликите ни законотворци, улисани да правят кариера и парици забравят че са там за да защитават хората, а не да цуцат пари и да защитават престъпността, каквото повечето пъти правят! например не искат да се приложи старото българско наказание за такива насилващи сводници? ако някой насилва момиче да бъдеп роститутка или я изнасилва против волята и, наказанието е – разстрел! Не с гумени патрони, нито с пищовчета от Карнобатска сливова, а с по два патрона и то бойни и то в мутрата! Тогава всяка маймуна дръзнала да изнасилва и да склонява към проституция ще знае, че краят и е много „щастлив“ за нея. Ала от „оправящи“ ни законотворци врагове, нема оправия за хората…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *