Осъдиха мъж на 2 години затвор заради почупените коли на Цар Киро

2
Размириците в Катуница

Цветан Петков от с. Катуница беше осъден на 2 години строг тъмничен затвор, защото през месец септември миналата година, почупил БМВ и Мерцедес на хора от клана на т. н. Цар Киро. Съдията по делото Иван Шейтанов определи и глоба от 7600 лева на виновника, с които ще обезщети нанесените по луксозните автомобили щети.

Съгласно обвинителния акт, осъденият Цветан почупил с плоча джип БМВ, собственост на внука Ангел Рашков и автомобила Мерцедес на леля му Събка Христова. Това станало по време на размириците в селото, предизвикани от жестокото убийство на 19 годишен младеж, извършено от приближени до Кирил Рашков роми.

Размириците в Катуница

Пред съда адвокатите на ромската фамилия обясниха, че питомците им се ядосали най – много от изявленията на Петков, че не само не се чувства виновен от посегателството върху частната им собственост, ами даже бил горд от постъпката си.

Магистратите извиниха осъдителното си решение с факта, че Цветан Петков имал условна присъда от три месеца за каране на кола в нетрезво състояние и возилата на фамилията били почупени по време на тригодишния изпитателен срок.

И така, соченият подбудител на убийството на 19 годишния Ангел Петров – Кирил Рашков, който заплаши със саморазправа и смърт други двама негови роднини и показа среден пръст на цяла България, ще лежи 3. 5 години в затвора за прегрешенията си, а човек счупил стъклата на автомобили ще гние зад решетките 2 години.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. ГНУСКА И СРАМНА РАБОТА!!!!Тея дебелокожи тапири, съдиите, трябва да лежат заедно с циганите в затвора.ПРОДАЖНИЦИ….СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *