Ортаци на Бойко Борисов картелират бизнеса с горива

2

Борисов и ЗлатевСтрогото перо на журналиста Явор Дачков и този път не пожали управлението на ГЕРБ . Той закова за пореден път пирон в ковчега на управляващите.

В традиционния си коментар във вестник „Галерия“, заместник-главният редактор на таблоида пише, че не Кадафи е виновникът за ценовия шок на горивата у нас, както премиера и Дянков заявиха – а босовете от бившата групировка СИК и, по специално, ортаците на Бойко Борисов от миналото. Румен николов-ПашатаНяма да отречем, че този път бившият любим на Люба Кулезич е надминал себе си и наистина е поднесъл нещата в стил “право куме в очи”. За нормално мислещите хора в тази държава наистина не е сложно да проследят, че един от факторите в петролния бизнес у нас, не е само плютата компания “Лукойл” , но и близките до бившата СИК “Интерпетролиум ” и “Интерпетролиум енд партнърс”.

Последните две компании са управлявани от Румен Николов – Пашата, Младен Михалев – Маджо, Стоил Славов, Маргина и все хора, познати като партньори от миналото на днешния премиер. Дачков наистина е прав. МаджоЗащо никой не говори за това? Защо властта и медиите бягат от истината? Кому е нужен този театър? Лично според нас, той е нужен само и единствено на управляващите, защото зад кулисите му се въртят такива черни милиони и интереси, които могат да докарат държавата до просешка тояга. 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *