Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Орлин: Никога не съм обичал Яна истински, задушаваше ме!

ОрлшнСлед като беше изоставен скандално от  Яна Акимова,  Орлин Павлов успя да се отърси от шока и изведнъж запя друга песен.

По правилото „Нападението е най-добрата защита“ той изведнъж каза, че връзката му с танцьорката била непълноценна. Той се чувствал потиснат от красавицата и обсебен от нея. Връзката им била дълга, но не го изпълвала. Аз даже не я обичах, споделил той със свои приятели, които останали като гръмнати. Ходехме си така по инерция.

Орлин явно е забравил каква песен пееше доскоро. Че Яна е най-голямата любов в живота му, че връзката им е хармонична и пълноценна, че двамата се обичат, макар и от разстояние. Дори когато тя вече беше в леглото на Петко, той твърдеше по медиите, че това е илюзия и двамата са заедно. Тя излизала от дома на Петко, понеже сутрин ходела да пие кафе при него преди репетициите…Сега обаче излезе с друго версия.Петко и Яна плаж Не я бил обичал, ходел с нея по инерция. А най-вероятно гроздето стана кисело.

Орлин можеше да се кълне пред цяла България, че обича танцьорката, защото така му беше удобно. Криеше се зад полата й и така демонстрираше, че е като другите и има връзка.  На много хора им направи впечатление, че тя не се появи дори на Брадъра поне  веднъж в публиката и даже като му даваха наградата. Явно този, който не е бил влюбен е друг, а не Орлин. Сега певецът изпадна в депресия, когато снимка след снимка на влюбените Петко и Яна заливат нта, а двамата твърдят и че ще се женят. Ако е истински мъж, Орлин трябва да преодолее факта, че е изоставен и да спре да се оправда пред феновете си, че уж връзката му нещо не била каквато трябва. Ако е така, как цели три години е бил с жена, която не обича, питат се приятелите му. Отговорите са много, но предпочитаме да ги спестим…

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *