Орлин изпадна в депресия заради Яна

0

Орилн златкаОрлин Павлов изпадна в тежка депресия. Певецът бил направо съкрушен от новината за бъдещата  сватба на Петко и Яна.

В началото той си мислел, че увлечението на приятелката му е рекламен трик или нещо временно.. Той не можел да повярва, че дългогодишното му гадже се е хванало с по-възрастен мъж и го гледа влюбено, а в интернет е пълно със снимки как двамата си разменят интимности. Орлин доста чакал Яна да се появи на вратата му и да му се извини, но тя казала, че двамата нямат бъдеще и му обърнала гръб. Той все още не може да проумее къде е сбъркал и не се сеща, че за една жена е най-важно бъдещето и семейството, а не празните обещания за любов и редите срещи.

В момента певецът изпадал в противоречиви състояния и настроения. Яна Петко супервалсТу бил весел и целувал фенките си наред, като лудо се носел по дансинга с някоя от тях, ту се затварял в себе си и не искал да слуша никого, да вижда никого и дори не си вдигал телефона. Това е класически случай на депресия, при който се редуват черни мисли с пълна екзалтация. Ако не е работата му, певецът съвсем ще се скапе, затова настървено приемал всички покани за участия, без значение къде са и пред колко души ще пее. Той планувал да участва  във всички проекти, в които го поканели. От своя страна Яна грее от щастие и се радва, че най-после е намeрила мъж, който знае какво иска, а не малко момче, което панически се страхува от думите брак и семейство.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HyVD3hiJnHo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *