Орлин избесня: Не съм гей!

0

Орлин1Орлин Павлов вече е извън кожата си от нестихващите публикации, че се е разделил с Яна Акимова заради различната си сексуална ориентация.

Веднъж обясних, втори път обясних, трети път дадох интервю, но полза няма. Като са ме нарочили, явно няма да се отърва от тези писания, оплака се певецът. Сигурно медиите искат да ни видят в бяло с Яна и да вдигнем голяма сватба, но в момента нито тя е готова, нито аз. Багата изгоненДвамата имаме своя кариера, двамата работим здраво, за жалост в различни държави. Затова и се виждаме по-рядко и няма как да присъстваме на всички светски партита на суетата, за да ни видят и медиите да се успокоят. Е, писна ми да чета, че съм гей, но нищо не мога да направя, освен просто да спра да чета вестници.

Цялата суматоха относно сексуалната ориентация на певеца забърка Багата във ВИП Брадър, когато се напи до козирката и каза на Орлин, че ще го прави женски гълъб. По-късно и му налетя и двамата се сбиха. Зрителите не запомниха певеца с това, че единствен се опълчи на самбиста и му попречи да тормози жените в спалнята, като сам отнесе няколко крошета, а с думите женски гълъб. Освен това, поставени един до друг, двамата мъже са корено различни, единият прилича на ниандерталец, а другият е фин и красив. Въпреки това приказката за Орлин тръгна. Сега единият мъж ще се бие като звяр в клетка, а другият тръгва на турне из страната, което не го прави по-малко мъжествен. Участниците в турнето обаче са само мъже и клюките отново се вихрят в пространството.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/XBsPiZSm1c8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *