Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Оралният секс е полезен за здравето на жената

Семенната течност е пълна с антидепресанти

Оралният секс е полезен за жените

Оралният секс е полезен за жените

Водещи сексолози от университета в Ню Йорк направиха шокиращо разкритие за оралния секс в края на миналата година. Според техните твърдения, редовното практикуване на френска любов от дамите е много полезно за тяхното здраве и влияе особено положително върху емоционалното им състояние.

Учените стигнали до извода, след като провели експеримент сред повече от 300 представителки на нежния пол. За да се установят фактите с максимална точност, в началото на анкетата на всички участнички било направено пълно изследване на здравословното състояние. Още по време на тази фаза било установено, че почитателките на оралния секс не знаят какво е депресия и умственото им състояние било в пъти по – свежо, отколкото на другите.

Камелия обожава да прави орална любов

Камелия обожава да прави орална любов

Специалистите обясняват, че положителното влияние на фелациото върху дамите вероятно се дължи на мъжката семенна течност, в чийто химически състав са включени цял куп полезни за здравето вещества. Сред тях имало цели три натурални антидепресанта, които помагат на жените да се чувстват щастливи, подобряват съня и възстановяването, както и завишават чувството на привързаност към партньора.

Основно влияние оказвали кортизолът, естрогенът и окситоцинът. Освен това, в спермата се съдържат и още един основен антидепресат – хормонът ТТГ рилийзинг, мелатонинът споматащ за добрия сън и серотонин.

Интересно е, че проведеното изследване върху въздействието на оралния секс върху женската психика и здраве, предизвикало цели купища спорове. Особено несъгласие изразили по – консервативно настроените медицински лица от женски пол. За да се избегнат всякакви бъдещи недоразумения учените се зарекли, че при следващата подобна анкета ще организират и практически експерименти.

Рускини показват как се прави орален секс – 16+:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *