Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Оракулът от Шамбала: Краят на света ще е на 21 декември!

Лама от Тибет

Оракула Лама потвърди датата 21.12.2012

Според Оракула от Шамбала краят на света ще настъпи на 21 декември, но за 10 процента от човечеството. Според него, именно на тази дата планетите ще се подредят в една права, а Слънчевата система ще навлезе в нулевата галактическа зона. Това ще донесе пълен мрак в рамките на два месеца. Няма да има никакво електричество и само през интервали от време ще проблясват светлини. Тази игра на сенки, твърди Оракулът ще наподобява танц на духове.

Лама от Тибет казва още, че аномалиите, които ще настъпят ще докарат до лудост голяма част от човечеството. Той препоръчва хората да се махнат от големите градове поне за около два месеца. Съветва да се снабдим с достатъчно храна и провизии и да бъдем по- близо до природата. Ламата описва всичко това в послание до НАСА. Оракулът от Шамбала смята, че Апокалипсис ще има за 10 процента от хората и според него  жертвите ще са именно хора, които не са се доближили до природата и духовното. Тибетският пророк вярва, че след тези аномалии хората ще се обърнат към духовното и светът ще стане по-добро място за живеене.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Оракулът от Шамбала: Краят на света ще е на 21 декември!

  1. victory Отговор

    21.11.2012 в 17:46

    В СЛУЧАЙ ЧЕ СЕ ОКАЖЕ ЛЪЖА,КОЕТО НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЕ СТАНЕ.ТОЗИ ОРАКУЛ ГОТОВ ЛИ Е ДА СЕ ОБЕСИ ЛИ НА ПЪРВОТО ДЪРВО ПО ПЪТЯ СИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *