Опосумът Андрей зарязан от годеницата си заради пиянство и разврат

2
Маргарита Будинова

Опосумът Андрей Арнаудов бил зарязан безмилостно и от последната си приятелка Маргарита Будинова. Красивата балерина така и не могла да изтърпи непрекъснатото пиянство на своя довереник, което смесвал с отвратителен разврат.

Преди около един месец, Маги хванала за пети пореден път разкрепостения шоумен, че и е изневерил след жесток запой. Чашата на търпението й окончателно преляла и без повече да отлага, тя си събрала багажите в два големи куфара, след което офейкала.

Андрей и Маргарита

Светски журналисти припомнят, че Маргарита и Андрей се засмукаха още преди цайсаткото да сложи край на брака си със сръбкинята Даниела, която пък заради него се пренесе да живее у нас и прекрати собствената си тв кариера, за да му помага тук. Само година след шумно оповестената сватба, Даниела го излови да прави секс с танцьорката Маргарита и го напусна.

Последната дълго време търпя издевателствата му с надеждата, че рано или късно ще узрее и престане да прави глупост след глупост. Явно обаче, нагонът му за пиянство и голи купони се оказа по – силен от всичко останало и нищо на света няма да е в състояние да го промени. Негови познати пък коментират, че с партньора му Иван Христов продължават да се държат като пубертетни младежи, вместо да погледнат по – сериозно на нещата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=wIVcDXL6d7E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *