Опасна корейска секта пълзи из България!

0
Корейска секта плъзна и в България

Поредна секта се опитва да си пробие път у нас и то от далечна Южна Корея. Една от най – популярните и заможни секти в Южна Корея – Божията църква изпрати свои представители в България, които да спечелят нашенски наивници за каузата си. Въпреки че все още не е набрала скорост в Европа,  азиатската секта всъщност е доста продуктивна и силна.

Мисионерите търсят женския Христос у нас

Само от един бегъл поглед върху сайта на сектата се вижда, че организацията е доста заможна, предвид баровското помещение, което събира мисионерите. Става ясно, че в сектата навярно членуват все хора с възможности и широко отворени сърца към идеите на Божията църква. Основната идея на добре устроената секта, с която промива мозъците на наивниците е своеобразна компилация от идеите на битието и евангелието на Йоан, че всъщност Бог не е еднополов. Сектантите на азиатската секта действат по добре познатия ни начин, спират ви на улицата и минимум половин час ви увещават в правотата на своята вяра, като доказват своите твърдения с написаното в мнимите си библии.

По – любопитното при узурпацията на корейските сектанти е не, че са доста убедителни и докато се усетите вече сте едва ли не заставен да отидете на техните сбирки, а че те твърдят, че Исус Христос е вече сред нас и може би дори ние сме го срещали.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *